Síla ženské komunity – Aika Jindrová a Gabriela Mrkvicová

autor: | 31. 3. 2023 | podcasty

Spotify Podcast badge | Svět podnikatelek
iTunes Podcast badge | Svět podnikatelek
Google Podcast badge | Svět podnikatelek
Polina Ševčíková

Polina Ševčíková

Business Architect & Mentor pro CEO's. Moji misí je pomáhat ženám v růstu. Mým cílem je, aby ses naučila prorazit v podnikání klidně od úplných začátků a hlavně na to nikdy nebyla sama.

Diskuse na téma ženské podnikatelské komunity. K čemu je dobré být součástí komunity stejně motivovaných žen? Je to směr, který vás může v podnikání podpořit. Vyžaduje čas a chuť poznávat jiné ženy, propojovat se s nimi, ale to co získáte je nedocenitelné. Často totiž nejde jen o “nějaké kontakty a možné nové klienty”, jde o mnohem víc – přátelství, spolupráce, růst. Proto se na toto téma podíváme přesně my 3, ženy, které networking mají jako jeden z kamenů svých projektů. Ženy, které podporují ostatní podnikatele v propojování na svých akcích a zároveň se samy propojují a tvoří spolupráce pro svůj další růst.

Tímto rozhovorem vás také chceme pozvat na naši společnou velkou pražskou Konferenci pro podnikatelky. Více podrobností a hlavně možnost zakoupit si lístek najdete zde – https://form.simpleshop.cz/XbJJ/. Těším se na vás jak u rozhovoru, tak v Praze :).

cs_CZCzech

Pin It on Pinterest

Share This